Een jong en groeiend duurzaam bedrijf

ABOUT D4.

D4. TEAM

Michiel Ottevanger
Co-Founder & Duurzaam projectontwikkelaar

Een scherpe blik. Met visie. En altijd op zoek naar het gemeenschappelijke doel, synergie. Ik vind het gaaf dat in één complexe uitdaging – de energietransitie – zoveel thema’s samenkomen. De maatschappelijke impact, het politieke karakter, de ruimtelijke inpassing en de grote technische component maken het waarschijnlijk de uitdagingen van mijn leven. Ik zie vooral ruimte voor nieuwe kansen en ondernemerschap door het energiesysteem als geheel te analyseren. Het is de kunst om in  projectontwikkeling een ‘common ground‘ voor alle betrokken partijen te vinden. Vanuit een gemeenschappelijk doel ontwikkelen we samen breed gedragen energieprojecten.

Ik ben strategisch, inventief, geïnteresseerd, eerlijk en een zeiler.

Douwe Faber
Co-Founder & Duurzaam projectontwikkelaar

Ik ben een energieke en enthousiaste ondernemer. Ik haal mijn energie uit het opzetten en begeleiden van duurzame initiatieven tot volledige realisatie; Van niets iets maken. Complexiteit zie ik als uitdaging. Als één van de pioniers in de markt van duurzaam energieadvies en duurzame ontwikkeling ben ik 17 jaar geleden vanuit een heldere visie en ambitie gestart met het opbouwen van mijn eigen bedrijven. De markt is klaar om verder te vergroenen, de investeringsbereidheid is groot en er zijn omvangrijke ambities beschreven in het klimaatakkoord. Ik ben betrokken bij tal van duurzame energieoplossingen en -projecten in heel Nederland binnen de industrie, voor overheden, ontwikkelaars en Mkb’ers. 

Ik ben een proactieve en open verbinder, met een brede ervaring op managementniveau.

Bram Vermeulen
Duurzaam projectonwikkelaar

Ik ben de brug tussen twee partijen. Ik werk graag met mensen en krijg energie als ik zorg dat partijen elkaar begrijpen. Mensen worden overtuigd door een goed verhaal, niet door tabellen en grafieken.

De energietransitie is dynamisch. Er gaat geen week voorbij waarin ik niets lees over nieuwe technieken en initiatieven. In deze chaos is er één constante: de mensen. Ik streef ernaar om duurzame relaties te bouwen met klanten, collega’s, de omgeving en politiek. Door mijn technische achtergrond kan ik over complexe projecten en uitdagingen helder communiceren met de omgeving en politiek. Zo vergroot ik de maatschappelijke haalbaarheid van de energietransitie.

Ik ben eerlijk en direct, leergierig en een goede luisteraar. Ik klim, wandel en fiets in mijn vrije tijd.

Ewout Verweij
Duurzaam Projectontwikkelaar

Mijn passie voor duurzaamheid groeide in de afgelopen jaren. En is nu zelfs mijn hobby. Ik verbouwde al mijn huis tot aardgasvrij en help als duurzaamheidscoach stadsgenoten in Weesp te verduurzamen. Mijn ambitie is om naast de lokale impact in Weesp ook regionale tot wereldwijde impact te maken in verduurzaming!

Daarom richt ik mij bij D4. op de ontwikkeling van nieuwe Bio-LNG projecten. Waarmee ik het vrachtwagentransport en de scheepvaart verduurzaam. Hiervoor werkte al als operations manager/ project manager in verschillende sectoren en culturen, waaronder in de FMCG (Reckitts), verf (PPG), zaadveredeling (Syngenta) en medische hulpmiddelen (Durex).

Frouke Slager
Financiële administratie & HRM

Ruim 10 jaar heb ik gewerkt als juridisch secretaresse en veel kennis opgedaan op het juridische gebied. Ik houd ervan met veel verschillende dingen bezig te zijn, van uitzoekwerkzaamheden tot notuleren. Naast de financiële administratie ondersteun ik het secretariaat zoveel als mogelijk. Een zeer afwisselende functie die mij enorm veel energie geeft.

De wereld van duurzaamheid is nog een ontdekkingsreis voor mij en door bij D4 werkzaam te zijn is dit het begin van een leerzame en uitdagende tijd.

Lieselotte Dekenga
Marketing & Communicatie

Ik heb een brede interesse voor allerlei ideeën en ontwikkelingen, vooral die te maken hebben met mens, milieu en maatschappij. Graag draag ik een steentje bij aan het verduurzamen van deze wereld, zodat de generaties die volgen kunnen leven in een ‘betere’ en schonere wereld dan die wij kennen.

Mijn passie ligt bij het marketingcommunicatie vak en de organisatie van evenementen. Energie krijg ik van positieve resultaten, groei en verbetering door het kiezen  van de juiste marketing- en/of communicatiestrategie. De woorden enthousiast, ondernemend en creatief horen bij mij.

Gabrielle Haak
Management assistent

Als managementassistent voer ik diverse werkzaamheden uit. Dit verschilt van afspraken plannen en telefoneren tot een lekker kopje koffie halen voor klanten. Ik zou mijzelf omschrijven als een enthousiast en betrouwbaar persoon. Ik houd er van om werk uit handen te kunnen nemen en iedereen waar mogelijk te ondersteunen.

Klaaske Zwerver
Controller

Als allrounder op het gebied van administratie en ICT vind ik het leuk om op diverse vlakken mijn bijdrage te leveren, zodat ook de administratie blijft meegroeien met de ontwikkelingen van dit mooie en duurzame bedrijf.

Gebruik maken van aanwezige technieken, anticiperen op toekomstige veranderingen, processen up-to-date houden en aanscherpen of vereenvoudigen. Het is een voortdurend proces en het geeft mij energie om te blijven groeien en steeds weer wat nieuws te leren.

Waar we werken

Utrecht

Creative Valley op Utrecht Centraal Station

Creative Valley ligt direct aan Utrecht Centraal Station. Bij Creative Valley draait het om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoetingen. Een prettige werkomgeving waarin we onderdeel zijn van een actieve en kleurrijke community van ondernemingen.

Leeuwarden

Energie kenniscentrum Leeuwarden

In Leeuwarden werken we in het Energie kenniscentrum op de Energiecampus. Het Energie Kenniscentrum is circulair en gasloos. Biobased materialen vormen het hart van het gebouw. De gevelbekleding, kozijnen en de vloer- en wandconstructie zijn van lokaal en FSC gecertificeerd hout. Hout is een licht bouwmateriaal en zorgt voor tijdelijke opslag van CO2. Het interieur is zoveel mogelijk recycled en refurbished. We hergebruiken een oude oude gymzaalvloer als vloer en PET flessen als akoestisch materiaal.

Join D4

En maak echt verschil

Fulltime

Duurzaam projectontwikkelaar

Iemand die complexe energievraagstukken kan analyseren en vertalen naar nieuwe kansen voor duurzame projecten.

2-5 jaar werkervaring

Fulltime

Senior projectontwikkelaar

Ervaring in projectmanagement of projectontwikkeling in de duurzame energiesector, in staat om een project te structureren en organiseren.

5-10 jaar werkervaring

D4 groeit. En daarom zoeken wij versterking.
Ook als er geen vacature online staat.

Laten we alvast kennismaken. Stel je kort voor: