Maak verschil bij

Ga aan de slag bij D4

En ontwikkel het energiesysteem van de toekomst.

Door duurzame energieprojecten te ontwikkelen. Door innovatieve projecten te starten. Door lef en commitment te tonen. Door focus op duurzame waarde. Door te verbinden met de omgeving. Door draagvlak te krijgen. Door samen te werken.

Junior Projectonwikkelaar

32-40 uur per week – Utrecht

Welkom bij D4. Een jong en groeiend duurzaam ontwikkelbedrijf.  Wij geloven dat Nederland barst van duurzame en innovatieve ideeën en kansen. Om deze daadwerkelijk te verzilveren; initiëren en ontwikkelen wij duurzame energieprojecten. Projecten waarin we geloven en waarin we durven te investeren. Dit doen we volgens onze D4.approach. Deze is gericht op het verkrijgen van draagvlak, beheersen van risico’s en het creëren van duurzame waarde. We initiëren en ontwikkelen projecten gestructureerd en met aandacht. Hierdoor rennen we niet blind op ons einddoel af. We houden focus op de zaken die op dat moment nodig zijn om volgende stap te zetten richting realisatie van een project.

We bedenken slimme en nieuwe projecten om het Nederlandse energiesysteem te verduurzamen. Dit doen we onder andere door batterijen te bouwen waarin we stroom opslaan om het elektriciteitsnet te balanceren, het ontwikkelen van aardwarmte en warmtenetten in de regio Rijnland om huizen en bedrijven te verwarmen en het bouwen van Bio-LNG installaties in Leeuwarden en Delfzijl om het vrachtwagentransport te verduurzamen.

Wij zoeken een projectontwikkelaar die bij ons past.

Iemand die projectkansen met ons kan structureren en ‘smeden’ tot een echt project dat we samen ontwikkelen.  Een ontwikkelaar die in deze ontwikkelfase graag de handen uit de mouwen steekt en pragmatisch werkt. Die een belangrijke rol speelt in het verbinden en communiceren met betrokken partijen én daarin zoekt naar een gemeenschappelijk doel.

Je werkt in een projectteam samen met een ervaren projectontwikkelaar. Hierin analyseer je complexe energievraagstukken en vertaal je deze naar nieuwe kansen voor duurzame projecten. Je stelt met de projectleider business cases op, je werkt met een jurist aan het opstellen van de juiste contracten, je werkt aan het verkrijgen van draagvlak en aan vergunning- en subsidie aanvragen. Met de projectleider bewaak je de projectvoortgang en -budget en overzie je de technische uitwerking van het project.

Je werkt aan bestaande D4-projecten en krijgt de vrijheid om nieuwe duurzame kansen te analyseren en projecten te initiëren. 

De functie is voor minimaal 32 uur per week en maximaal 40 uur per week.

 

Klinkt interessant? Pas jij bij ons?

 • Je wilt bijdragen aan een duurzame(re) wereld.
 • Je hebt een HBO- of WO-denkniveau
 • Je bent ondernemend en vindt het leuk om ‘out-of-the-box’ te denken. 
 • Je staat midden in de uitvoering van projectontwikkeling en bent een aanpakker.
 • Je hebt een scherpe blik op succesfactoren.
 • Je kunt goed samenwerken in teamverband en verbinding leggen met betrokken partijen, op zoek naar het ‘gemeenschappelijke doel’. 
 • Je wilt met D4 meegroeien.
 • En je kan je vinden in onze kernwaarden: verantwoord, met lef, in connectie en met commitment.  

 

En passen wij ook bij jou?

D4 is een groeiend bedrijf en jij krijgt een belangrijke rol in ons team. We geven je verantwoordelijkheid en vrijheid, vertrouwen en begeleiding. We investeren in je en geven je kansen om te groeien. We zijn één team en investeren samen in de toekomst. Hierbij hoort een open blik en oprechte aandacht voor elkaar. Je krijgt de ruimte om jezelf te zijn. Want jouw unieke perspectief, achtergrond, persoonlijkheid en kwaliteiten versterken onze organisatie en projecten.

 

Wij bieden: 

 • Een belangrijke plek in ons team. 
 • Veel verantwoordelijkheid in de ontwikkeling van projecten.
 • De vrijheid om nieuwe projecten te initiëren. 
 • Ruimte en vertrouwen om je talent te ontwikkelen en om te leren.
 • Veel mogelijkheden tot groei. Als D4 groeit, groei jij mee.
 • Veel plezier tijdens werk, borrels en trips.
 • Een fijne werkomgeving waar jij je thuis voelt. In een inspirerend kantoor in Utrecht. 
 • Een goed salaris, met goede secundaire voorwaarden.

Denk je dat jij bij ons past en wij bij jou passen?

Stuur dan je CV en motivatie voor 28 februari naar info@d4.nl. Of vul onderstaande formulier in. Of wil je eerst meer over de functie of D4 weten? Bel of mail met Michiel via michiel@d4.nl of 06-17120451.
Alle openstaande vacatures

D4 voor jou

Fulltime

Junior projectontwikkelaar

Iemand die projectkansen met ons kan structureren en ‘smeden’ tot een echt project dat we samen ontwikkelen.

 

Fulltime

Medior projectontwikkelaar

 Een ontwikkelaar die in deze ontwikkelfase graag de handen uit de mouwen steekt en pragmatisch werkt.

 

Fulltime

Senior projectontwikkelaar

Ervaring in projectmanagement of projectontwikkeling in de duurzame energiesector, in staat om een project te structureren en organiseren.

5-10 jaar werkervaring

Fulltime

Senior Projectontwikkelaar - Biogas

Iemand die leiding kan geven aan een multidisciplinair projectteam en jonge ontwikkelaars op sleeptouw neemt.

5 jaar werkervaring

Fulltime

Senior projectmanager Warmtenet Rijnland

Je werkt in een projectteam samen met specialisten op het gebied van aardwarmte en warmtenetten van onze partners Firan en Shell.

Parttime / Fulltime

Administratief Projectondersteuner

Je werkt nauw samen met de projectleiders van D4 en bent ervoor verantwoordelijk dat de projecten administratief op orde zijn.

5 jaar werkervaring