Senior projectontwikkelaar warmtenet Rijnland (32-40u)

Utrecht

Welkom bij D4.

Wij geloven dat Nederland barst van duurzame en innovatieve ideeën en kansen. Om deze daadwerkelijk te verzilveren; initiëren en ontwikkelen wij duurzame energieprojecten. Projecten waarin we geloven en waarin we durven te investeren. Dit doen we volgens onze D4.approach. Deze is gericht op het verkrijgen van draagvlak, beheersen van risico’s en het creëren van duurzame waarde. We initiëren en ontwikkelen projecten gestructureerd en met aandacht. Hierdoor rennen we niet blind op ons einddoel af. We houden focus op de zaken die op dat moment nodig zijn om volgende stap te zetten richting realisatie van een project.

We bedenken slimme en nieuwe projecten om het Nederlandse energiesysteem te verduurzamen. Dit doen we onder andere door batterijen te bouwen waarin we stroom opslaan om het elektriciteitsnet te balanceren, het ontwikkelen van aardwarmte en warmtenetten in de regio Rijnland om huizen en bedrijven te verwarmen en het bouwen van Bio-LNG installaties in Leeuwarden en Delfzijl om het vrachtwagentransport te verduurzamen. 

Wij zoeken een projectontwikkelaar die bij ons past

Iemand die ervaren is met de warmtetransitie en projectmanagement. Die een scherpe blik heeft op succesfactoren. Een project kan ‘smeden’, structureren en organiseren.  Iemand die verbinding maakt met betrokkenen in de omgeving en zoekt naar een ‘gemeenschappelijk doel’. En bouwt aan het verkrijgen van draagvlak. Met gemeenten, de provincie, omwonenden en potentiële afnemers van warmte; zoals woningcorporaties, tuinders, zakelijke klanten en bewoners.

We zoeken iemand die leiding kan geven aan een projectteam en jonge ontwikkelaars van D4 op sleeptouw neemt. 

Je werkt in een projectteam samen met specialisten op het gebied van aardwarmte en warmtenetten van onze partners Firan en Shell. Samen maak je warmteproposities voor klanten, communicatiemiddelen voor stakeholders en bewaak je de projectvoortgang en -budget. Je overziet de technische en commerciële projectuitwerking en coördineert de vergunning- en subsidie aanvragen. Met juristen stel je de juiste contracten op.

Naast je werk aan het Warmtenet- & Aardwarmte Rijnland project kan je aan andere D4-projecten werken en krijg je de vrijheid om nieuwe projecten te initiëren. De functie is voor minimaal 32 uur per week en maximaal 40 uur per week.

Klinkt interessant? Pas je bij ons?

 • Je hebt ervaring in de warmtesector of in de realisatie van complexe projecten in een andere sector. 
 • Je wilt bijdragen aan een duurzame(re) wereld.
 • Je bent ondernemend en vindt het leuk om ‘out-of-the-box’ te denken. 
 • Je staat midden in de uitvoering van projectontwikkeling en bent een aanpakker.
 • Je hebt een scherpe blik op succesfactoren.
 • Je kunt goed samenwerken in teamverband en verbinding leggen met betrokken partijen, op zoek naar het ‘gemeenschappelijke doel’. 
 • Je wilt met D4 meegroeien.
 • En je kan je vinden in onze kernwaarden: verantwoord, met lef, in connectie en met commitment.  

En passen wij ook bij jou?

D4 is een groeiend bedrijf en jij krijgt een belangrijke rol in ons team. We geven je verantwoordelijkheid en vrijheid, vertrouwen en begeleiding. We investeren in je en geven je kansen om te groeien. We zijn één team en investeren samen in de toekomst. Hierbij hoort een open blik en oprechte aandacht voor elkaar. Je krijgt de ruimte om jezelf te zijn. Want jouw unieke perspectief, achtergrond, persoonlijkheid en kwaliteiten versterken onze organisatie en projecten.

Dit krijg je van ons

 • Een belangrijke plek in ons team. 
 • Veel verantwoordelijkheid in de ontwikkeling van projecten.
 • De vrijheid om nieuwe projecten te initiëren. 
 • Ruimte en vertrouwen om je talent te ontwikkelen en om te leren.
 • Veel mogelijkheden tot groei. Als D4 groeit, groei jij mee.
 • Veel plezier tijdens werk, borrels en trips.
 • Een fijne werkomgeving waar jij je thuis voelt. In een inspirerend kantoor in Utrecht. 
 • Een goed salaris, met goede secundaire voorwaarden

Zijn we een match?

Stuur je CV en motivatie naar sollicitaties@d4.nl of vul onderstaande formulier in. Wil je eerst meer weten over de functie of over D4? Bel of mail Michiel via michiel@d4.nl of 06-17120451.